przegląd po 30 tys które aso

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • gregmag80
    Classic
    • 2010
    • 3

dobrze, że kolega przytoczył fragment n/t SuperBaśki, bo to jest prawdziwe auto klasy średniej/premium. Octavia, nieważne co by miała za wyposażenie i silnik, nadal jest tylko "dobrze" zaprojektowanym kompaktem, którego wielkim + jest bagażnik. porównując OI/OII do Toledo/Bora/Jetta/Golf to nasze furaki wychodzą na "taczki". rozpiętość wyboru wersji silnikowych jest mała, wyposażenie nie powala na kolana /ot, spełnia obecne standardy/ i tyle. "panowie z niemiec" nie pozwolą na odbieranie klientów przez wwnętrzną konkurencję, więc nadal będzie to co było, czyli bez rewelacji. już jakiś czas temu czytałem/słyszałem o zamiarze pozycjonowa skody w vag-u jako auta użytkowe, czyli woły roboczy. pragnienia ekipy ze skody o posiadaniu w palecie typów takich jak SUV, VAN czy nie daj bóg COUPE pozostaną pragnieniami... tak sądzę, ehhh... parę osób zapewne kojaży coś takiego jak TUDOR, czyli SUPERB COUPE. rysunki były bardzo ładne i co z tego...?
    greg80
  • wojtello
    Classic
    • 2009
    • 22

Witam, małymi kroczkami zbliża sie 30 tysi km O1 1,6 +Lpg Które aso polecacie z czystym sumieniem na powierznie autka w ich ręce i wykonanie tego przeglądu, w grę wchodzi:
    poznań, wrocław , legnica , leszno, gorzów , zielona góra, głogów

Komentarz

• arturo_o
      Ambiente
      • 2010
      • 170

Z Wrocławia polecam Elcar i Gall Icm sam serwisuje i jestem zadowolony.

Komentarz

• lukaszzie
        Ambiente
        • 2010
        • 103

ja we wrocku polecam "gall icm" maja nizsze ceny od "elcar" i narazie nie narzekam
        Skoda Forever jednak
        Vw Golf I II III
        Opel Omega C
        Peugeot 206 HDi
        Vw Golf V 1,9 tdi 90 koni
        Citroen C5 2.0 Hdi Audi A8 2001 D2 3.3 TDi
        Skoda Octavia II 2005 elegance kombi
        Skoda Octavia II 2009 FL 1.9 TDi
        VW Golf VI 2011 1.6 Tdi
        Skoda Octavia II FL RS kombi

Komentarz

• wocek
          Rider
          • 2006
          • 342
          • Audi

Zamieszczone przez wojtello
          , legnica
          Gall Icm na Jaworzyńskiej jeszcze taniej niż we Wrocku i fachowe podejście
          wocek

Komentarz

• wocek
            Rider
            • 2006
            • 342
            • Audi

głogów
            , leszno
            nie polecam :cry: :cry: :cry:
            wocek

Komentarz

• wojtello
              Classic
              • 2009
              • 22

a orientujesz się może czy zrobią mi w legnicy przegląd gazu?

Komentarz

• wojtello
                Classic
                • 2009
                • 22

no i zrobilem jednak przeglad w zielonej górze, zadowolenie mierne , ale cóż olej i filtry wymienione. dzięki koledzy za podpowiedzi nast razem skorzystam jednak z polecanych aso przez was

Komentarz

• will
                  Classic
                  • 2010
                  • 30
                  • Octavia II combi (1Z5)
                  • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Witam zbliża się powoli pierwszy przegląd mojej Octi.Stąd moje pytanko który serwis polecicie w Krakowie.Wszelkie opinie mile widziane gdyż po rozmowach z różnymi klientami Skody nie które opowieści są przerażające.

Komentarz

• irekk
                    L&K
                    • 2011
                    • 1093
                    • Octavia II (1Z3)
                    • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Sorki za archeologię ale muszę się trochę pożalić. Ostatnio miałem nieprzyjemność umówić się na przegląd do Elcaru, kolesiostwo i obsługa rodem z komedii Barei, wyleczyło mnie z przekonania o profesjonalizmie tegoż warsztatu. Pomijając już fakt iż zamontowanie rolety słonecznej trwa u nich 3h czy potraktowanie tapicerki bagażnika jak ściery do podłogi i powyginanie jej przy wymianie zderzaka, to teksty "ten pan był przed panem" pomimo przyjechania na umówioną godzinę czy fakt nie chęci wymiany oleju przy pierwszym przeglądzie przestaje być śmieszne. Zadzwoniłem do gall icm i rzeczowo i kulturalnie zostałem obsłużony, tak jak to się robi w każdym normalnym europejskim kraju, a nie jak petent dupoliz. Zobaczymy, troszkę rzeczy mam do zrobienia a sam jestem za cienki, i albo zrobię w ASO albo miśka będę męczył :P

Swoją drogą, w elcarze mają taki ruch że na warsztat się można umówić praktycznie na drugi dzień, w Gall ICM już muszę czekać parę dni. Cytując MMK "Przypadek? Nie sądzę." :wink:

Komentarz

• irekk
                      L&K
                      • 2011
                      • 1093
                      • Octavia II (1Z3)
                      • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Ja po pierwszym przeglądzie w Gall ICM i mogę ich spokojnie polecić.

Komentarz

Pracuję...